Anem a veure El Jardí al Mercat de les Flors

El proper divendres 13 d'octubre anem a veure El Jardí al Mercat de les Flors, una obra de La Taimada en la que participen algunes de les sòcies d'atotaixodansa.

Aquest espectacle ha estat concebut i creat al llarg de quatre anys mitjançant diversos tallers de moviment i d’investigació on, en total, han participat més de 150 persones amb diversitats motrius. Totes elles, així com la direcció artística de l’espectacle, participen d’aquest projecte de forma no remunerada.

Aquesta creació forma part de la trilogia The Garden, inspirada en El Jardí de les Delícies d’El Bosco, i amb la qual La Taimada incideix amb devoció en mostrar una humanitat fràgil, trencada i orgullosa que no necessita dissimular les seves capacitats, ni les seves faltes, ni la seva necessitat omnívora i perpètua d’amor. Una recerca visual i conceptual que posa el focus en la diversitat, on un grup de més de 30 persones encarna un paisatge immaterial i viu. Formulen, amb la suma de les seves singularitats, un jardí humà que immola el cos al plaer d’estimar, al plaer de ser la carn dins del jardí, dins de l’edèn perdut, dins del verd del món. Un jardí que mostra una humanitat complexa però absolutament viva.