DE TOT KOS. Centre Cultural Albareda. 9 de març 2024

Podeu donar suport a atotaixodansa fent una aportació a la sortida o un bizum al 637 807 160. Gràcies!
Direcció:

Jordi Cortés

Ballarins i ballarines:

Nathalie Albin-Amiot, Ana Airas, Judith Belmonte, Ivan Bercedo, Héctor Bujía, Josep Claramunt, Judith Cunillera, Anna Espuga, Berta Ferrer, Quela Ietri, Neus Mayolas, Ascensión Moreno, Natalia Paris, Isa Raich, Ana Saint-Dizier, Asun Sanchez, Màrius Santamaria, Ray Thalmann, Max Villanueva

Duració:

60 min.Tot cos i tot col·lectiu són capaços de desenvolupar una poètica i una emoció pròpies. Tot moviment corporal té la potencialitat de transmetre autenticitat i poesia. Capacitats diverses donaran formes diverses que enriqueixen la creació artística. De tot Kos s'alinea amb els desafiaments de la creació amb materials i intèrprets no professionals, amb cossos no modelats per la formació acadèmica, sense rutines o hàbits incorporats. Dansa per a tothom, independentment de l'edat, la formació i les capacitats físiques.

Atotaixodansa és una associació formada per artistes amateurs que desenvolupa projectes col·lectius de dansa, proposant processos de cocreació amb un alt nivell de compromís i dedicació per part dels i les participants. Creada en 2021 per un grup de ballarins i ballarines no professionals que havien participat en diverses edicions de Barris en dansa, en els darrers anys han presentat Kalinka (La Caldera, 2021) dirigida per Mònica Muntaner, Interespècies, en col·laboració amb l'artista i músic Luis López Casero i la músic Marina Buj (CC Albareda, 2021), i Gent del dilluns, gent del divendres (CC El Sortidor, 2022) amb la direcció d'Inés Boza i Viviane Calvitti.

De tot Kos és el resultat d'un taller de creació realitzat en residència al Centre Cívic Can Felipa amb vint-i-cinc participants, que ha estat dirigit des del febrer per Jordi Cortés. Coreògraf i intèrpret, Cortés combina la tasca de creador amb la d'investigador del moviment des de la diversitat funcional, sensorial, psíquica, sexual i intergeneracional, en companyies i projectes com Liant la Troca i Alta Realitat / Heightened Reality.

"DE TOT KOS" es presenta novament en el marc del 9è festival de música i arts improvisades BCNImproFest, al Centre Cultural Albareda del Poble-sec, que enguany es dedica a les Partitures Gràfiques. L'artista i pedagoga Imma Pla, presenta el seu treball en l'exposició de la planta primera. 
L'artista Pedro Strukelj realitza la seva obra en viu i es projecta en una gran pantalla durant l'actuació.