GIRA IL MONDO GIRA. Reserveu la data: 24 i 25 de maig

 


Ja podeu reservar les entrades pel nou espectacle d'atotaixodansa, dirigit per Montse Colomé a la web de Centre Cívic Can Felipa.

Cercle Ritual
Cercle Energètic
Cercle Geomètric
Cercle Màntric
Cercle Meditatiu
Cercle Explosiu
Ens ajudeu a tancar-lo?

"M'agrada que la gent balli i atotaixodansa volen ballar. Ens hi posem. Proposo treballar el Cercle, una de les formes coreogràfiques més ancestrals que existeixen"- Montse Colomé dirigeix enguany el taller d'atotaixodansa al Centre Cívic Can Felipa i la creació que es presenta el 24 i 25 de maig, amb una trentena de participants.

Cada cos i cada comunitat és capaç de desenvolupar una poètica i una emoció pròpies. Tot moviment corporal té la potencialitat de transmetre autenticitat, emoció i significat. No importa l'edat, el cos... capacitats diverses donaran formes, gestos i significats diversos. Atotaixodansa treballa des de l'experimentació amb el propi cos, evitant la imitació i les fórmules estereotipades. La creació proposada parteix dels llenguatges de l'avantguarda i l'experimentació. S'alinea amb els desafiaments de la creació amb materials i intèrprets no professionals, amb cossos no modelats per la formació acadèmica, sense rutines o hàbits incorporats. La nostra societat fomenta l'individualisme, però és evident que cada dia sorgeixen més veus que reclamen recuperar formes de relació més comunals i participatives. Dansa per a tothom.

Ballarina, coreògrafa i directora de moviment, Montse Colomé ha participat en tota mena de projectes de dansa, òpera, teatre i arts escèniques en general: grans esdeveniments, amb Comediants, obres de petit format en duet amb Ramon Colomina, Colomina-Colomé, bailarines de claqué, i performances amb Carles Santos. Impulsora de l'Associació Professional de Dansa de Catalunya i de l'espai de creació escènica i dansa La Caldera de Les Corts, darrerament ha presentat Celebration. Un ball parlat, Premi de la Crítica 2023 al millor solo.